Komente Dietonus

 • Elda

  Humbni peshë me kapsula Dietonus. Vënë re se ata ndikojnë në dekurajimin e oreksit. U bë shumë më pak refuzuar miell. Pas një muaji në bilancin e minus 7 kg efektet Anësore nuk ishte ndjenja e madhe.

 • Elsa

  Madje nuk ëndërr për çfarë mund të merrni shpëtoj e një të madhe bark. Vajza e solli 2 paketa e këto kapsula dhe të ofruara për të pirë me të. Për një muaj barku im ishte më pak se 10 cm Pesha ka rënë nga 12 kg. Tani unë jam i lumtur me figura ime. Sugjerojmë dietonus për të gjithë miqtë e mi.

 • Amarildo

  Nga dietonus nuk është një e vërtetë efekt dhe nuk është një mit. I ndaluar të hahet ushqim hedhurinë. Hoqi 8 paund në muaj, barku është ulur nga 5 shih mendimin Tim — një droge efektive pa efekte anësore. U bë akoma më aktiv. Është rregullisht në ekzekutim. Ndihem mirë, nuk ka lodhje.

 • Mirjeta

  Edhe pas 50 dëshiron të jetë i bukur dhe i hollë! Kështu vendosi për të pirë Dietonus në këshillën e një shoku. Ka studiuar përbërjen dhe nuk kam gjetur ndonjë kimi. Vetëm 100% natyral, i substancave. Pas marrjes së fondeve, bark ka rënë nga 12 cm dhe kanë shkuar në celulitit. Unë të ndjehen shumë të rinj. Dhe kjo, vetëm për një muaj!

 • Amarildo

  Mori këto kapsula gjashtë muaj më parë për të hequr yndyrë bark. Për një kohë të gjatë udhëhoqi një mënyrë jetese i ulur dhe të gabuar të hahet. Rezultati është 100 kg në peshore. Një muaj mbrapa 80 kg Figura të lumtur. Me dietonus u bë më shumë aktiv dhe të rrallë e lejojnë veten të ushqimeve yndyrore.

Komente Dietonus
4.1
14