Dietonus Blej Farmaci

Dietonus është e pamundur për të blerë në një farmaci në Shqipëri. Kjo është për shkak se prodhuesit prodhon tufa të vogla të barnave. Përveç kësaj, transportin e mallrave e rrit vlerën e saj disa herë. Në faqen zyrtare të internetit ju mund të blej Dietonus për çmimin. Dorëzimi është bërë përmes postës dhe shërbimi korrier. Pagesa është për shkak të faktit që nuk bën dallim blerjes nga shkuar në farmaci.